Vés al contingut

Receptes úniques

Un cop seleccionats, els diferents productes que trobem en un territori, els portem cap al nostre obrador. Allà, en Jordi Reverter fa de les seves. Al Nèctar s'hi respira pastisseria a tots els seus racons, des del 1874, generació rere generació elaboren postres a Cassà de la Selva.

Xuixo de Girona

Una excel·lent crema pastissera i una cruixent pasta fregida i ensucrada

Segons sembla, els xuixos de Girona varen néixer al començament dels anys vint d'aquest segle a la pastisseria que l'Emili Puig tenia al carrer de la Cort Reial. Segons s'ha explicat de pares a fills, un confiter francès que buscava feina va ensenyar al senyor Emili Puig l'elaboració d'un pastís que ell anomenava «chou à la crème». Malgrat que el confiter del país veí va poder quedar-se molt pocs dies a Girona, el pastisser gironí ja tenia la recepta d'aquesta pasta. El nom és força fàcil de deduir: del «chou à la crème» es va passar al nostre conegut i reconegut Xuixo.

Maduixa i iogurt

Un gelat clàssic amb maduixes del Maresme maridat amb iogurt de la Granja Mas Can Guri

Les maduixes del Maresme es caracteritzen per un color vermell intens, un sabor molt dolç amb un punt d'acidesa, una textura carnosa i un agradable aroma, especialment quan són acabades de collir. La zona més muntanyosa de la comarca del Maresme compta amb un microclima i unes condicions orogràfiques molt favorables per al conreu de la maduixa.

Torró Vicens

Fantàstic gelat de torró d'Agramunt, amb crema cremada i ametlla

Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire que data des de 1775. Situada a la localitat urgellenca d'Agramunt, considerada el bressol del Torró i la Xocolata a la Pedra. Els seus orígens es troben documentats per primera vegada el 1741, on aquest producte apareix anomenat a les cartes de les famílies nobles, però és sabut que aquesta és una tradició de la vila que ve de molt lluny.​

Avellana i xocolata

Gelat de praliné d'avellana de Reus amb notes de granet de xocolata Creo

L'explotació d'avellanes a les comarques de Tarragona data del segle XIII quan, fins i tot, ja existia una comissió per al comerç de l'avellana a la Llotja de Barcelona. Actualment, la reputació i qualitat d'aquesta fruita seca ha fet que adquirís la Denominació d'Origen Protegida. A Tortosa trobem la magnífica Xocolata Creo. Aquesta xocolata està elaborada de forma totalment artesana seguint la tradició provinent dels antics xocolaters.​

Xocolata, oli i sal

Reinterpretem un clàssic de postres catalanes en forma de gelat.

Amb xocolata a la pedra Jolonch i un pessic d'oli i sal. Reinterpretem les típiques postres catalanes de pa, oli, sal i xocolata. Un sabor que us transportarà en el temps.

Ratafia i carquinyolis

Excel·lent gelat perfumat de ratafia de la Garrotxa i amb trossets de cruixents carquinyolis.

La ratafia que s'elabora a la Garrotxa, seguint les receptes tradicionals, preparada a partir d'una fórmula complexa d'herbes, espècies i fruits, entre els quals figuren les nous verdes. Els carquinyolis són unes pastes seques tradicionals, que s'elaboren amb una mescla de sucre, farina, ou i ametlles torrades.

Galeta Trias

Un gelat per a amants de les Galetes Trias.

Les galetes Trias s'elaboren de forma tradicional desde fa més de cent anys, la continuïtat d’una tradició galetera única, basada en la utilització d’ingredients de la més alta qualitat sense additius, sense conservants ni colorants.

Xisqueic i gerds

Gerds de Can Bech, formatge Cadí i galeta Marlette, un gelat de Xisqueic de gust intens.

Una combinació de formatge, gerds i galeta per crear una recepta fresca i amb fort contrast de sabors.

Llimona de l'Ebre

Lemonpie deliciós i autèntic expressat en gelat i amb una base de galeta

Amb la mateixa intensitat de sabor característic, mimat fins l’últim detall per poder gaudir d'un gelat de la reina dels cítrics. Acompanyat d’una capa de galeta catalana dels millors pastissers.

Cafè i anís

El mític perfumat, fet gelat!

Hem treballat amb dues empreses centenàries del nostre territori per elaborar un clàssic, el Perfumat. Cafés Cornellà creada a Girona pels germans Cornellà i Anís del Mono, una empresa amb més de 150 anys. Dos productes de gran qualitat fets gelat.